AG Serv

AG Serv is een start-up in Geel en verleent iT-diensten op het vlak van business data- analyse en beslissingslogica. Concreet: iT inzetten voor betere informatiestructuren in het bedrijf en op die manier betere managementinformatie vergaren. een groep mensen met diverse achtergronden bij multinationals bouwde deze nieuwe onderneming op. Zij beseffen dat het managementluik van een Kmo minstens een even sterke, maar veel pragmatischer aanpak vraagt. “Het opzetten van de juiste structuur en processen is één van dé voorwaarden waaraan je moet beantwoorden om te kunnen groeien en verantwoord te ondernemen”, vertelt bedrijfsleider Tom Boonen.

Tom zag onmiddellijk in dat het van fundamenteel belang is om de juiste ervaringsdeskundige in huis te halen, die hen daarin perfect begeleidt. “De pragmatische en directe aanpak van Lieve, onderbouwd met jaren praktijkervaring, is voor ons een geschenk uit de hemel. Bovendien integreerde Lieve zich heel snel en flexibel in onze bedrijfsrealiteit. Dankzij haar goede raad en begeleiding, hebben we er het volste vertrouwen in dat we ons zakenpotentieel zullen bereiken. Zonder Lieve hadden we nooit zover in onze ontwikkeling gestaan.”

Waarom koos je specifiek voor Lieve?
Bert Schaekers: “Omdat we sterk in onze doelstellingen geloven, maar onze business niet genoeg onder controle hadden. Lieve coacht ons om meer inzicht te verwerven in ons businessmodel en de noodzakelijke structuren om te groeien als startend bedrijf.”

Wat waren jullie verwachtingen?
Tom: “Dat Lieve ons begeleidt op die domeinen waarop de meeste starters en andere bedrijven falen in hun strategie en de realisatie ervan.”

Wat houdt de begeleiding in?
Bert: “Die beslaat een erg brede waaier: van een persoonlijke coaching in soft skills, het opzetten van managementstructuren tot het verdiepen van onze bedrijfsstrategie.”

Welke concrete resultaten, inzichten, voordelen heeft dit jullie al opgeleverd?
Bert: “Ongetwijfeld een beter inzicht in onze werking op diverse domeinen: front- tot backoffice, risicobeperking en een betere basis om onze groeistrategie uit te voeren,...

Tom Boonen & Bert Schaekers, zaakvoerders AG Serv
www.agserv.eu Inzicht in zaken
Ontworpen door Kubis